Boodschappencentrum Heenvliet

Op 11 oktober is het nieuwe boodschappencentrum van Heenvliet geopend. In de voorafgaande zomerse maanden hebben wij een steentje bijgedragen om de buitenruimte, binnen de hekken, rondom het gebouw netjes af te werken en zaaiklaar op te leveren voor de hovenier.

Rondom het gebouw hebben wij een rondweg aangelegd bestaand uit een karrespoor van grasbetontegels. Voor de fundatie hiervan is gebruik gemaakt van het menggranulaat dat eerder is gebruikt voor de bouwweg. Het gehele terrein is afgewerkt met vrijgekomen grond van de werkzaamheden, welke wij gezeefd hebben en teruggeplaatst. Ter bescherming van het talud en het voorkomen van uitspoeling is er een stuk beschoeiing geplaatst langs de oever. Deze is niet meer te zien, want die is onderwater geplaatst, zonde van het werk zou je denken, maar voor het aanzicht wel zo mooi!

Daarnaast hebben wij nog diverse kleinere klussen uitgevoerd rondom het boodschappencentrum. Zo hebben we de betonplaten bij de expositieruimte aangebracht, zijn er fietsenrekken, prullenbakken en antirampalen geplaatst.

De uitdaging van de werkzaamheden zat met name in de hoeveelheid van partijen die op en rondom ons werkgebied bezig waren. Zo was de gemeente rondom bezig met de aanleg van de parkeerplaats, de nutsbedrijven bezig met aanleg van diverse kabels en leidingen, was de bouwer nog bezig met het afwerken van de ruwbouw en al gestart met de inrichting van de binnenkant.

Wij wensen de familie Bevaart, zijn huurders en medewerkers veel plezier bij het gebruik van de nieuwe faciliteiten.

Kees Klok
Arja Klok
Johnny
 


Wilt u weten hoe wij onze kwaliteit, slagkracht en kennis kunnen inzetten voor uw groen, grond of infra project? Neem dan contact met ons op!

blank