Dick Klok Cultuurtechniek en P. Vis B.V. opereren vanuit één vestiging met aan het hoofd één directie. Dit zijn Arjo Klok en Kees Klok. Toch zijn het van oudsher twee aparte bedrijven. Een korte geschiedenis van deze familiebedrijven.

 

Dick Klok Cultuurtechniek

We gaan terug naar het jaar 1981. In dat jaar neemt Dick Klok het bedrijf ‘P. van Marion en zoon’ over. In eerste instantie blijven ze opereren vanuit Abbenbroek, maar in 1987 verhuist het bedrijf naar de vestiging aan de Drieëndijk in Heenvliet. De onderneming groeit, zowel in medewerkers, opdrachten als machines. Ook de zonen van Dick: Arjo en Kees, werken mee in het familiebedrijf en in 2000 richt Arjo, Dick Klok Cultuurtechniek op. Vanaf 2010 zijn Arjo en Kees samen eigenaar van het bedrijf. De broers kennen elkaar door en door en vullen elkaar precies op de juiste plekken aan.

Arjo en Kees (uit de oude doos)


P. Vis B.V.

Voordat Kees Klok bij het bedrijf van zijn vader komt werken, loopt hij eerst stage bij P. Vis B.V. in Poortugaal. Dit aannemersbedrijf heeft zich sinds de oprichting in 1946 gespecialiseerd in industrieel terreinbeheer en opereert voornamelijk in het Rotterdamse Havengebied.

Na zijn stage treedt Kees bij P. Vis B.V. in dienst als werkvoorbereider en uitvoerder.

De werkzaamheden en het specialisme van het aannemersbedrijf zijn een uitstekende aanvulling op de werkzaamheden die Dick Klok Cultuurtechniek verricht. En dat valt Arjo en Kees ook op.

In 2010 nemen de broers P Vis B.V. over en brengen het bedrijf over naar Heenvliet. In Poortugaal is nog steeds een depotlocatie aanwezig. 

Kees Klok
Arjo Klok

Wilt u weten hoe wij onze kwaliteit, slagkracht en kennis kunnen inzetten voor uw groen, grond of infra project? Neem dan contact met ons op!