Aanleg natuurlijke speelplek schoolplein De Wegwijzer

De kinderen van basisschool De Wegwijzer in Vlinderveen Spijkenisse worden verrast met een vernieuwde speelplek op het schoolplein.

Tussen zes prachtige bomen is een avontuurlijke speelplaats gecreëerd met duurzame materialen zoals boomstammen, betonnen kokers en houtsnippers. Onze timmerman heeft in de stammen bankjes en trapjes gezaagd. De bestaande mozaïeken zijn opgenomen in het ontwerp en vormen het hart van de speelplek.

Wij wensen de kids veel speelplezier!

Deze opdracht hebben we uitgevoerd in opdracht van Voorne-Putten Werkt.

  • Categorie : semi overheid
  • Startdatum : 6 mei 2020
  • Status : gereed
  • Opdrachtgever : Voorne-Putten werkt

Gerelateerde projecten

Voor de semi overheid hebben wij onderstaande projecten uitgevoerd.

Sportvelden onderhoud

diverse gemeenten

Natuurherstel eilanden Grevelingen

Provincie Zeeland

berm- en slootonderhoud

Waterschap Hollandse Delta

blank